Nieuws

Deze ronde een nieuws met een verdrietig randje

 

Helaas heb ik moeten besluiten om Alexandra HaarSalon op 1 mei 2024 te sluiten. Zoals velen weten hebben we een aantal roerige jaren achter de rug. Door alle kosten die maar blijven stijgen, wordt het steeds lastiger om voor een betaalbare prijs te blijven knippen.

 

Bedankt voor de vele jaren aan trouwe bezoeken. Zonder deze bezoeken zou er geen Alexandra HaarSalon hebben bestaan!

Om het geheel goed af te sluiten ben je op zaterdag 20 april tussen 15 en 17 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. Dit is ook de laatste dag dat de salon tussen 9 en 14 uur nog geopend is. Er kan voor die dag nog een afspraak gemaakt worden.

 

De komende maand worden alle haarverzorgingsproducten met een aanzienlijke korting aangeboden. Dus sla je slag, want op = op!

 

Graag bedank ik iedereen nogmaals voor de fantastische jaren die ik gehad heb en wie weet tot in de toekomst!

 

Veel liefs, mede namens Rianne,

 

Alexandra

Alexandra HaarSalon 

Prijsverhoging

Helaas wordt alles duurder deze tijden en ben, ook ik, genoodzaakt om de prijzen te verhogen per 1 December 2021. Voor een actueel prijsoverzicht klikt u op onze prijslijst

Nieuw hierbij is de prijs voor kinderen t/m 12 jaar. Je betaald een vast bedrag + de leeftijd.

(voorbeeld: leeftijd 6 jaar + € 6,00 = € 12,00)

De 65+ korting is komen te vervallen en is nu één reguliere prijs geworden.

Nieuwsbrief najaar 2020

  • corona-update
  • prijswijziging
  • openingstijden
  • feestdagen

Corona-update

Zoals de meesten van jullie de laatste persconferentie wel gezien zullen hebben is er avond lockdown opgelegd. Dit houdt voor de salon in dat we om 17 uur onze deuren moeten sluiten. Gevolg hiervan is dat de koopavond tijdelijk is komen te vervallen op donderdag. Heb je een afspraak gepland staan op donderdagavond? Dan neem ik contact met je op, om de afspraak te verplaatsen. Vanaf 6 november is het ook weer verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je in de stoel zit. Wanneer je deze vergeten bent, heb ik deze te koop voor een kleine vergoeding van €1,50.

Ook zou ik je dringend willen verzoeken om, wanneer je corona-gerelateerde klachten heb, je afspraak te verzetten of af te bellen. Helaas gebeurd het nog te regelmatig dat ik klanten in de salon moet verzoeken om een nieuwe afspraak te maken.

Ook voor de salon zijn het onzekere tijden. Mogen we open blijven, komt er een volledige lockdown? Ik wil je adviseren om je afspraak tijdig te plannen. Wanneer de overheid toch besluit tot een volledige lockdown, wordt de afspraak omgezet op de wachtlijst, wanneer we dan weer open mogen. Ik neem dan contact met je op.

 

Prijswijziging

De tijden worden duurder, je ziet het overal om je heen. Helaas ontkomen wij er ook niet aan om de prijzen per 1 december aan t passen. Het reguliere kniptarief voor dames en heren is € 21,00. De 65+ korting die eerder gegeven werd, komt te vervallen. De prijs voor kinderen t/m 12 jaar is als volgt opgebouwd: een vast bedrag van € 6,00 + de leeftijd van het kind. *voorbeeld: leeftijd 6 jaar + € 6,00 = € 12,00

 

Openingstijden

Door de nieuwe coronamaatregelen, zijn we nu dagelijks (van dinsdag tot vrijdag) geopend 9 tot 17 uur en zaterdag tot 16 uur. De koopavond is tijdelijk komen te vervallen.

Dit zal zowieso tot 14 december zijn, mits de overheid anders beslist.

zaterdag 4 december zal de salon open zijn tot 12 uur ivm sinterklaas.

 

Feestdagen

 

De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de salon een drukke periode, want iedereen wil met een mooi geknipt kapsel de feestdagen in. Door de beperkte tijden hebben we minder plek dan normaal. Boek dan ook tijdig je afspraak in om verzekerd te zijn van een plekje. De openingstijden rondom de week voor kerst zijn behalve de reguliere tijden, nog niet bekend. Dit zal later bekend worden als er weer een persconferentie geweest is.

Wat ik wel al kan melden, is dat ik na 24 december even ga genieten van een paar weekjes rust. De salon zal gesloten zijn van 25 december t/m 10 januari. Op dinsdag 11 januari sta ik dan weer voor u klaar. De agenda voor het nieuwe jaar is online gezet, dus je kunt alvast je afspraak inplannen.

Nieuw bij Alexandra HaarSalon is feestelijke make-up! Mijn collega Rianne is elke vrijdag en zaterdag aanwezig om naast een mooi geknipt coupe, je ook te voorzien van een feestelijke make-up. De kosten hiervoor zijn € 17,50 en ook deze behandeling is online in te boeken via www.alexandrahaarsalon.nl

 

Tot slot wil ik iedereen alvast een fijne feestdagen wensen en bedanken voor de trouwe bezoeken afgelopen jaar. Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten!

 

Leuk artikel in Ontdek en Beleef Hardenberg

13 november 2021

Vandaag komen de sint en zijn pieten weer in ons land!

Hierdoor zal de salon vandaag een dagje gesloten zijn. Vanaf dinsdag sta ik weer voor je klaar. Uiteraard kun je via deze website wel een afspraak maken voor aankomende weken. Fijne intocht allemaal!

 

Inbraak

Allereerst is mijn week niet zo goed begonnen. Helaas ben ik dinsdag 22 september tot de ontdekking gekomen dat er in de dagen ervoor een inbraak heeft plaatsgevonden bij Alexandra HaarSalon. Uiteraard ben ik erg geschrokken en afgelopen dinsdag gesloten geweest. Excuus als ik die dag iets minder goed bereikbaar was. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met me en is de salon weer geopend zoals u gewend bent.

Nieuwe collega

Vanaf vrijdag 1 oktober zal ik er een nieuwe collega bij krijgen. Ze stelt zich graag aan je voor!

Hallo Allemaal!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Rianne Scheijbeler, 27 jaar oud en al bijna 3 jaar freelancer.

Ik ben in het bezit van een allround kappers diploma, allround grimeurs diploma, certificaten van bruidskapsels creëren en certificaten van knip en kleur en trendtechniek trainingen. Zoals je al merkt hou ik ervan om up-to-date te zijn en leer ik altijd bij!

In de salon zou ik me graag omschrijven als kleurspecialist en ook een make-up opbrengen voor een feestje is geen probleem. Geen uitdaging is mij te gek. Uiteraard ben ik allround opgeleid en kan dus elke behandeling uitvoeren.

Vanaf vrijdag 1 oktober kun je mij wekelijks op vrijdag en zaterdag vinden in Alexandra HaarSalon. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel!

Je kunt mij vanaf heden ook vinden in het online afspraaksysteem van Alexandra HaarSalon.

Feestdagen!

Mogelijk lijkt het nog ver weg, maar over 13 weken is het alweer kerstmis!

Zorg ervoor dat je je afspraak tijdig boekt, wanneer je zeker wil zijn van een plekje.

vol = vol!

Dit kan tijdens openingstijden via telefoon of app: 06-16875891

Of 24/7 via www.alexandrahaarsalon.nl

 

Gesloten

De komende maand zal de salon een paar dagen gesloten zijn. Je kunt wel je afspraak voor een andere dag inboeken via de website.

zaterdag 9 oktober 2021

zaterdag 23 oktober 2021

 

We hopen je snel weer te mogen begroeten in de salon.

Vakantie!

Onlangs heb ik een cursus gevolgd bij Kelly, één van de beste bruidsstylistes van Nederland, aan haar eigen Baron Academy in Weesp. Hierbij heb ik mijn certificaten mogen behalen voor allround bruidsstyling!

Vanaf heden kunt u bij Alexandra HaarSalon terecht voor uw allermooiste bruidskapsel.

Kijk onder het kopje bruidsstyling om een kleine indruk te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard bespreek ik graag al je wensen met je!

08-06-2021

Dinsdag 8 juni is de Salon gesloten. Dit omdat ik een cursus volg in Weesp om de allermooiste bruidskapsels te leren maken! Helaas zal ik deze dag telefonisch iets moeilijker bereikbaar zijn. Ik bel u zo snel mogelijk terug! Uiteraard kunt u online een afspraak blijven maken op deze website! 

25-04-2021

De komende periode zal weer vol zijn van feestdagen. Alexandra HaarSalon zal hierdoor aangepaste openingstijden hebben.

Koningsdag 27-04-2021             Gesloten

Bevrijdingsdag 05-05-2021       Gesloten

Hemelvaartsdag 13-05-2021    Gesloten

Wanneer u een afspraak wil inplannen verzoek ik u dit online te doen via

03-03-2021

Vanaf 3 maart 2021 mogen wij, na een sluiting van 12 weken eindelijk weer de deuren openen! Maak uw afspraak door hier te klikken.

Edwin zal mij de komende weken ondersteunen om de drukte wat op te vangen.

22-02-2021

De berichten vanuit de media klinken goed! Morgenavond na de persconferentie weten we het natuurlijk zeker of we weer open mogen per dinsdag 2 maart!!! Inmiddels heb ik alle klanten kunnen benaderen die al een afspraak hadden staan. Dit betekent dat het systeem vanaf nu 'open' gezet zal worden om alvast een afspraak in te plannen bij mij of Edwin.

Edwin komt mij de komende weken ondersteunen om de geplande drukte te kunnen verwerken.

Boek uw afspraak alvast gemakkelijk via  Afspraak maken .

of bel van dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur naar 06-16875891

Hopelijk weer tot snel!!

 

02-02-2021

Helaas is net het nieuws uitgesproken dat Alexandra Haarsalon nog een maand extra gesloten blijft. Dit betekent dat de deuren zowieso tot 2 maart dicht blijven.

Heeft u in de tussentijd haarverzorgingsproducten of een uitgroeikit nodig? Stuur mij een Whatsapp of bel 0616875891
Ik kom deze kosteloos bij u thuis bezorgen!

Hou nog even vol en hopelijk mag ik u na de lockdown weer verwelkomen in de salon!

12-01-2021

Zojuist is bekend geworden in de persconferentie dat de lockdown zal worden verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Dit betekent dat wij nog gesloten zullen zijn tot die tijd.

12-01-2021

Vanavond zal er om 19 uur weer een persconferentie zijn. Hieruit zal duidelijk worden hoelang de lockdown nog zal duren. Tot die tijd zijn wij helaas gesloten. Ook zult u een mailing ontvangen wanneer uw emailadres bij ons bekend is met de laatste info.